Vi söker ett nytt hem till vår fina foxterriertik, Milou, snart 3 år!

På grund av sjukdom i familjen har vi inte längre möjlighet att behålla vår foxterriertik Milou (Foxtans Good at being Bad, SE54739/2021)
Milou är vår tredje foxterrier, men pga sjukdom hos både husse och matte behöver hon ett nytt hem som kan tillgodose hennes behov fullt ut. Hon är en glad, pigg och fullt frisk hund. Rumsren, pälsen är klippt, går fint i koppel, kommer bra överens med andra hundar, förutom stora svarta som hon skäller lite på. Hon är social och nyfiken på både människor och andra hundar. Leker gärna med vårt 8 åriga barnbarn. Älskar att vara ute i naturen liksom att mysa i soffan.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.
Gethel Jadbäck
Protokollgränden 50
22647 Lund
Mobil: 073 3547210
E-post: gethel.jadback@gmail.com