Kennel Snowfly’s, Ann Hjort, Luleå

Hej
Jag har fött upp den strävhårig foxterrier i liten skala sedan-05. bor i norra Sverige i Luleå i Norrbotten. Sedan 2014 föder jag upp den strävhåriga foxterriern och Engelsk toy terrier. Jag meriterar mina hundar både på utställning och även så har jag 2 utbildade Interationell Rehab hundar/Social och Terapihundar,Mullehund där jag(Ann) är förare till både Lucy och Blaze samt min engelska toy terrier Rut. Vi arbetar med att hjälpa olika människor med funktionsnedsättningar med specialiserat oss inom autism spektrumet. Blaze och Lucy jobbar med att stärka varje enkild invid på sitt plan. Dem arbetar utifrån pedagogiska arbetsplaner tillsammmans med sin kund.
Foxterrier är en ras som är väldigt mångsidig. Jag brukar säga att man kan utveckla ett strävhår till vad som helst! Den har så många fina kvaliteer. Den kan användas på många sätt ex lydnad,utställning,spår,agility mm.
Jag reser och meriterar våra hundar inom Norden och Europa.
Jag hjälper och stöttar mina valpköpare med pälsvården och det som behövs kring er ny vunna familjemedlem. Jag försöker vara en stötte pelare till er nya vän som ni ska ha i många år.Väljer man ett strävhår så kommer man vara lycklig i många år framåt. Jag har importerat in hund från Belgien samt Ukraina för att bredda avelsbasen på vår ras.Jag försöker att göra mitt bästa för att utveckla denna underbara ras. Jag föder upp både trefärgade och den fina ginger färgen eller vit med bruna tecken som det heter då vi registera dem. Slå mej gärna en signal och fråga mera om denna trevliga ras! Eller om våra Rehab hundar eller läs mera på vår hemsida. Samt om den engelska toy terriern.

Skicka ett meddelande till Ann Hjort