Kennel Quicken’s, Evalotta Kovacic, Blentarp

Jag föder upp ”foxar” och har ungefär en kull om året .Jag startade med min första ”fox” för ca 15 sen. Därefter blev jag helt ”såld” i dessa små livsgnistor till kompisar. Jag blev förälskad i (brun /vita) Ginger foxar för många år sen och till min lycka fick jag köpa ”Vito” utav Louisa och Roberto Romanini som har Ashgroves kennel i Italien för lite mer än 8 år sen . Nu har jag även Vitos dotter, Goldie , som också är Ginger och är född här hos mig .
Just nu har jag 4 foxterriers som bor hos mig o 1 foderhund ute i familj
 
Under 2013 så utbildade jag mig till Canineopat / Hundfysioterapeut . Jag jobbar med Svensk Genuin Massage vilket innebär att jag med hjälp av massage och i vissa fall elterapi kan behandla t.ex hältor o andra muskel- sen o ligament skador .

Skicka ett meddelande till Evalotta Kovacic