Kennel Quicken’s, Evalotta Kovacic, Blentarp

Jag föder upp ”foxar” och har ungefär en kull om året .Jag startade med min första ”fox” för ca 15 sen . Därefter blev jag helt ”såld” i dessa små livsgnistor till kompisar. Jag blev förälskad i (brun /vita) Ginger foxar för många år sen och till min lycka fick jag köpa ”Vito” utav Louisa och Roberto Romanini som har Ashgroves kennel i Italien för lite mer än 8 år sen . Nu har jag även Vitos dotter, Goldie , som också är Ginger och är född här hos mig .
Just nu har jag 4 foxterriers som bor hos mig o 1 foderhund ute i familj
 
Under 2013 så utbildade jag mig till Canineopat / Hundfysioterapeut . Jag jobbar med Svensk Genuin Massage vilket innebär att jag med hjälp av massage och i vissa fall elterapi kan behandla t.ex hältor o andra muskel- sen o ligament skador .

Skicka ett meddelande till Evalotta Kovacic