Kennel NorthFlash, Pernilla Ouis,Malmö

Liten uppfödning av strävhårig foxterrier (och airedaleterrier) i hemmiljö i Malmö och i Skånes Fagerhult i norra Skåne.

Som ung arbetade jag som kennelflicka på foxterrierkenneln Goldfighters och i England på legendariska kennel Jokyl, som utöver airedaleterrier ibland hade en och annan strävhårig foxterrier. Där lärde jag mig mycket om hunduppfödning, att visa hund på utställning och trimning. 

Jag tycker foxterrier är en perfekt liten hund: rolig, frisk och pigg i temperamentet, samtidigt som den är fantastiskt vacker, estetiskt tilltalande och mycket balanserad utställningshund.

Jag är en relativt ny uppfödare på strävhårig foxterrier, men hoppas kunna föda upp både fina och friska foxterrier framöver. I kenneln finns idag två foxterrier: hanhunden SE DK U CH Crispy Sparkling Flash och tiken SE U CH Foxtan’s Wild Flower.

Kenneln har ingen hemsida, men sök NorthFlash på Facebook och begär medlemskap i gruppen så finns alla nyheter om mina hundar där. 

Adress: Ernst Ahlgrensgatan 6B, lägenhet 1301, 217 59 Malmö

  (när jag har valpar bor jag dock i sommarstugan, på adress Gerdagatan 14, 286 73 Skånes Fagerhult)

Skicka ett meddelande till Pernilla Ouis