Kennel Ferrostar, Gunilla Bergman, Ludvika

Föder upp Foxterrier i liten skala i vårt hem. Min första Fox: Mika, köptes 1972 när jag skulle ha en stallhund och valet föll på Strävhårig Fox. Hon skulle följa mig till stallet och trivas med våra travhästar. Ett val som jag aldrig ångrat.

För mig är det viktigt att de hundar jag använder skall vara meriterade, vilket är ett bevis att de följer vår rasstandard.

Lek och bus, långpromenader eller sitta i soffan, leka med barn, inget är främmande för den här fantastiska rasen.

En självklarhet för min uppfödning är uppföljningen och kontakterna med mina valpköpare, hjälp med trimning eller andra saker som dyker upp. Alla är välkomna att höra av sig med frågor och funderingar eller bara prata hund.

Adress: Nissbostigen 10, 771 42 Ludvika

 

Skicka ett meddelande till Gunilla Bergman