Kennel Crowfox, Gunvor Petersson, Håknäs

Välkommen till Crowfox´s kennel

Vi är en liten kennel som finns några mil söder om Umeå i Västerbotten i Kråken. Vi har fött upp strävhårig foxterrier i många år nu och har idag två hundar hemma. Crowfox Top Gun, som vi fött upp själva och en tik som vi har importerat från Ryssland som heter Ready Steady Vanuta. Båda hundarna har ett härligt temperament, är friska och sunda, och lever med oss i vardagen i vårt hem.

Både Redady Steady Vanuta och Crowfox Top Gun är utställda, Crowfox Top Gun är Svensk Champion och han är använd i aveln flera gånger, där vi har förmånen att följa hans avkommor som är väldigt lovande. Våra båda hundarna är testade för PLL och VanGupta syndrom och ingen av dessa är bärare. 

Gunvor Peterson

Skicka ett meddelande till Gunvor Petersson