Kennel Crispy, Agneta Åström, Gantofta (Helsingborgsområdet)

Jag kan inte nog understryka hur fantastisk trevlig och rolig hund man får när man har ett strävhår som familjehund.
Jag brukar ha mycket kontakt med mina valpköpare, speciellt under det första året då det är så viktigt för valpen och dess nya ägare att få den hjälp som behövs med sin nya familjemedlem. I valppriset ingår också möjlighet, att under de första 6 månaderna efter leverans, kunna komma till mig för att få pälsen skött och personligen tala igenom de frågor man har om sin valp. Det brukar röra sig om 2-3 tillfällen, vilket har varit mycket uppskattat.
Själv skaffade jag min första strävhåriga foxterrier 1983 och har sedan dess hållit på med rasen som uppfödare på heltid.
Under denna tid har jag fött upp 1-2 kullar per år varav ett 60-tal av hundarna erhållit sina svenska utställningschampionat. Några av dom har även haft stora framgångar i utställningssammanhang och erövrat titeln SKK:s Årets Hund alla raser i Sverige tre gånger.
Kennel Crispy har också tilldelats Svenska Terrierklubbens Uppfödarmedalj för förtjänstfull uppfödning av Strävhårig Foxterrier.
Vill ni veta mer om Kennel Crispy, finns jag på FB (Agneta Åström) där man kan se ett flertal av mina hundar.

Min postadress är numera GANTOFTA, men ligger fortfarande i HELSINGBORG

Skicka ett meddelande till Agneta Åström