Omplacering av 3-årig hane från Höör i Skåne

Vår kille Storm 3 år letar efter ett nytt kärleksfullt hem!

Vi har fattat ett svårt beslut och bestämt oss för att omplacera vår lilla kille Storm. När vi bestämde oss för att behålla Storm var hans mamma den enda i familjen som tyckte att det var det sämsta beslutet, någonsin! Vi har nu efter tre år insett att det inte längre är hållbart. Fia kan inte acceptera Storm. Storm själv har med åren lärt sig att tycka illa om Fia, även om de mestadels kan acceptera varandra.

Storm är en mycket charmig, lättlärd och glad hund. Han gillar att ligga i knäet och mysa. Promenader älskar han, vatten inte lika roligt. Han vill vara till lags och skvallrar gärna på sin mamma när hon hittar på hyss. Tomater är gott och speciellt om han kan plocka dem själv från plantan. Han gillar att sova i sängen och helst med kroppskontakt men har inga problem att sova i egen säng om det blir för bökigt. Storm är mycket lättlärd och han kan en hel del kommandon. Han skäller på folk och hundar som passerar för att göra oss uppmärksamma men det är sällan långvarigt, tillskillnad från hans kära mor som kan stå skälla bara för att.

Men även solen har sina fläckar.

Storm blir som förbytt när han ser andra hundar när vi är ute och går. Han är som en osäker ung kille som inte vet hur han ska uppföra sig. Det är bättre att spela tuff än ödmjuk. Anfall är bästa försvar. Vi har jobbat en del med detta och har du hans fokus sitter han stilla med ögonen på dig (godiset). Vi har inte varit konsekventa med hans uppfostran men med rätt träning kommer detta inte vara ett problem. Han är fantastisk på att ha lös i skogen om man är säker på att det inte kommer en annan hund.

Grund orsaken till hans beteende gentemot andra hundar är hans självförtroende och självkänsla. Vi tror att han kommer kunna bygga upp det bäst om han får lov att vara ensam hund med en familj som har erfarenhet av att äga en hund, helst en terrier och gärna i Skåne men inget krav. Storm är kastrerad och klippt.

Vi har inte bråttom att hitta ett nytt hem till Storm. Det viktigaste för oss är att hitta rätt hem då han är vår kära familjemedlem!

Kontakt:Malin Flankör tel. 0705-650130 mail: malin.flankor@gmail.com

Varma hälsningar

Storms familj