Ordförandens rader

Äntligen har sommaren kommit och vi kan se fram mot härliga dagar med våra foxar, många älskar att bada andra hatar detta och vill hellre ta en skogspromenad, flera vill bara vara tillsammans med sina familjer och njuta.

Utställningen i Kråken har varit och nu är det vår rasutställning som står på tur den 26-27 augusti i Gränna, där vi börjar med en aktivitetsdag den 26 med årsmöte på kvällen och gemensam middag på Gränna Hotell för de som önskar. På söndagen har vi vår utställning under familjära former så att du som inte är van utställare också skall kunna vara med.
Mer detaljer finner du under Aktiviteter/Kalendern/Gränna, där även alla anmälningsblamketter finns.

Ha en skön sommar så ses vi i Gränna! Alla skall känna sig välkomna!
Ann-Charlotte Reventberg

Kalender för 2018

Kalender för 2018 finns till försäljning. Den kostar 100:- + 20:- för porto o emballage. Betala till SHB cl.nr 6875 kto 916645088 Foxterrier. Ange Ditt medl.nr som avsändare. Är Du inte medlem ange namn samt skicka via e-post till stravaren@boberg.nu namn och adress.

Terrierderby 2017

Svenska Terrierklubben inbjuder till officiell utställning.
Värt att veta är att det endast krävs medlemskap i vår rasklubb för att anmäla sig till derbyt.

Terrierderbyt

Sammanställning av svar på hälsoenkät

Nedan kan ni läsa sammanställning utav svaren som kommit in på hälsoenkäten. Vi sänder ett stort tack till alla som svarat.

Sammanställning

Strävhåriga foxterrierdagen 2016

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Läs mer

Valpar till salu

Valpar väntas

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Agility

Kommer mer information senare.

Spår

Här kommer vi att kunna följa hur det går för våra Foxar när dom är ute och spårar i skog och mark. Läs mera om hur Marie Saul och Foxen Ilse kommit igång med Viltspår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemmar!

Alla klubbens medlemmar får ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står dels på ert medlemskort men också i anslutning till er adress på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet.

De medlemmar som är sena med inbetalningen av medlemsavgiften kommer i fortsättningen att få tidigare nummer av Strävaren i samband med massutskick av "nästa" nummer. Nya medlemmar får självklart sin Strävare så snart de har gått med i klubben. /Styrelsen.

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

11-15 Manusstopp Strävaren nr 4 2017
11-24 Domarkonferens

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 20 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK