Ordförandens rader

Hösten nalkas med stora steg och vi kan se fram mot nytt nummer av Strävaren. Först skall vi bara genomföra aktivitetsdag, årsmöte och vår rasutställning i Gränna. I år har vi en duktig internationell domare, Henrik Härling, som kommer, tyvärr har vi inte fått in mer än tjugo anmälda hundar vilket är lite få för utställningen. Vi som kommer får säkert två trevliga dagar. Nästa år 2017 blir våra dagar i Gränna 26-27 augusti, så du som tänker komma boka redan in dessa i din almanacka.

Under hösten kommer vi att fira Strävhåriga Foxterrierns dag den 16 oktober. Håll utkik på hemsidan och på facebook var det händer något i din del av landet. Hittar du inget som passar kan du själv ta initiativ till någon träff eller ta kontakt med din kontaktperson. (Se hemsidan)

Vi söker personer som är intresserade av avel och som kan tänka sig att bilda ett avelsråd i klubben. är du den som är intresserad hör av dig till undertecknad.

Ha en skön höst.
Ann-Charlotte

Strävaren 4/2016

Skrivfel på sida 4 under ”Aktiviteter 2017”. Norrlandsspecialen i Kråken är söndagen den 18/6 2017.

Sammanställning av svar på hälsoenkät

Nedan kan ni läsa sammanställning utav svaren som kommit in på hälsoenkäten. Vi sänder ett stort tack till alla som svarat.

Sammanställning

Strävhåriga foxterrierdagen 2015

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Klubbens aktiviteter
Nationella dagen för Strävhårig Foxterier

Valpar till salu

Leverans: 09-05 Kennel Foxtans
Leverans: 11-25 Kennel Crowfox

Valpar väntas

Kennel Pretty Attityds 2016 v-51
Kennel Snowfly's 2017 v-03

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Agility

Kommer mer information senare.

Spår

Här kommer vi att kunna följa hur det går för våra Foxar när dom är ute och spårar i skog och mark. Läs mera om hur Marie Saul och Foxen Ilse kommit igång med Viltspår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemsnummer!

Alla klubbens medlemmar har ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står dels på Ert medlemskort men också i anslutning till Er adress på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler Er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange Ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet./Styrelsen.

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

03-01 Manusstopp Strävaren nr 1 2017
06-01 Manusstopp Strävaren nr 2 2017
09-01 Manusstopp Strävaren nr 3 2017
11-15 Manusstopp Strävaren nr 4 2017

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 22 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Patric Gulldén är en agronomstudent från Uppsala som på fritiden arbetar ideellt med en jämförelsesida om hundförsäkringar. Efter att han själv skaffat sig en valp började han kika på olika försäkringar och såg att det skiljer sig en hel del.

Läs mer

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK

Del 3 i vår serie om höftledsdysplasi
Föreläsning om HD-index i Skåne
Egen monter på rasklubbstorget?
Anordna BPH för era medlemmar!
Plugga hundens beteende på distans