Ordförandens rader

Nu blir dagarna längre och längre och vi kan se fram mot våren!

Här på sydkusten har redan Vintergäck och Snödroppar tittat fram och gräsmattorna har börjat att återhämta sig efter vintern.

I Malmö kommer det i år att vara en domarkonferens den 24-25 november där vår ras deltar med efterföljande utställning den 26 november. Det är vår förhoppning att många Strävhåriga foxterriers skall anmälas till utställningen, Geir Flyckt-Pedersen kommer att döma. Ytterligare information kommer senare både här på hemsidan och i vår tidning Strävaren.

Som vanligt blir det utställning i Kråken i juni och aktivitetsdag och utställning i Gränna i augusti. Ytterligare information om detta på hemsidan under Aktiviteter/Kalendern.

Jag önskar er en skön vår med härliga hundpromenader.
Ann-Charlotte Reventberg

Strävarkalendern 2018

Nu börjar vi samla in bilder till kalender för 2018. Sätt Er ner och titta igenom Er bildbank eller gå ut och ta nya bilder. Bilderna ska vara "liggande" och högupplösta. Inga personer får vara med på bilderna. Skicka dem till stravaren@boberg.nu som bifogad fil senast den 1 april.

Sammanställning av svar på hälsoenkät

Nedan kan ni läsa sammanställning utav svaren som kommit in på hälsoenkäten. Vi sänder ett stort tack till alla som svarat.

Sammanställning

Strävhåriga foxterrierdagen 2016

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Läs mer

Valpar till salu

Leverans: 11-25 Kennel Crowfox
Leverans: 02-21 Kennel Pretty Attityds
Leverans: 04-14 Kennel Peder Jonaegården's
Leverans: 03-14 Kennel Snowfly's

Valpar väntas

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Agility

Kommer mer information senare.

Spår

Här kommer vi att kunna följa hur det går för våra Foxar när dom är ute och spårar i skog och mark. Läs mera om hur Marie Saul och Foxen Ilse kommit igång med Viltspår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemsnummer!

Alla klubbens medlemmar har ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står dels på Ert medlemskort men också i anslutning till Er adress på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler Er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange Ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet./Styrelsen.

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

05-18 Foxterrierträff Gärdet, Stockholm
06-01 Manusstopp Strävaren nr 2 2017
06-18 NORRLANDSSPECIALEN 2017
08-26 Gränna 2017
09-01 Manusstopp Strävaren nr 3 2017
11-15 Manusstopp Strävaren nr 4 2017
11-24 Domarkonferens

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 22 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK