Ordförandens rader

Först vill jag tacka alla gamla som nya medlemmar som kom till våra dagar i Gränna i augusti. Jag hoppas vi ses igen till nästa år 24-25 augusti i Gränna då vi firar klubbens 40-års jubileum.

För femte året har vi nu firat vår egen DAG: Strävhåriga Foxterrierns gad den 19 oktober enligt vår nationella kalender, i år uppmärksammade pressen vår dag i bl a Karlskrona och Karlskoga. Dagen firades med promenader i helgen i Karlskoga, Göteborg, Malmö och Stockholm, kanske även på fler ställen som jag inte har kännedom om.

Inom kort kommer en uppdaterad RAS att presenteras på hemsidan, gå gärna in och studera denna. Styrelsen vill också ha in förslag på vad och var ett eventuellt uppfödare/medlemsmöte skulle innehålla. Se uppropet här nedan.

Hösten närmar sig med stormsteg och de vackra färgerna som naturen bjuder oss är bara att njuta av på härliga promenader med våra Strävhår.
Ha en härlig höst.
Ann-Charlotte

Medlems och uppfödarmöte

På årsmötet uppmanades styrelsen att genomföra ett uppfödare och medlemsmöte under verksamhetsåret 2018/2019. Vi vill gärna veta vilka önskningar och förväntningar deltagarna har. Följande frågor vill vi ha besvarade: Vad vill ni mötet skall belysa? Vem skall vara föredragshållare? Var i Sverige skall mötet äga rum? Skall det vara en dag eller två med övernattning? Ett möte blir till självkostnadspris och bindande för samtliga deltagare. Styrelsen arbetar gärna med detta om konkreta förslag kommer in. Svar till styrelsen via info@foxterrier.se senast 2019-01-31

Raskompendium

Det nya raskompendiet, godkänt av Svenska Kennelklubben och använt vid dommarkonferensen i Malmö nov-2017 finns nu att köpa.

Kompendiet innehåller komplett rasbeskrivning och många beskrivande bilder. Kompendiet kostar 100:-/st inklusive emballage och frakt.

Beställning görs enligt följande. Sätt in 100:- på kontonummer SHB 916645088 clearing 6875. Ange ditt namn och medlemsnummer som inbetalare.

För beställare utomlands gäller IBAN:SE6000 0000 0009 1664 5088, BIC:HANDSESS.

Vid frågor välkommen att kontakta Christina Boberg stravaren@boberg.nu.

Strävhåriga foxterrierdagen

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Läs mer

Valpar till salu

Leverans: 09-23 Kennel Syooris
Leverans: 09-26 Kennel Ferrostar

Valpar väntas

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemmar!

Alla klubbens medlemmar får ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet.
De medlemmar som är sena med inbetalningen av medlemsavgiften kommer i fortsättningen att få tidigare nummer av Strävaren i samband med massutskick av "nästa" nummer. Nya medlemmar får självklart sin Strävare så snart de har gått med i klubben.
Om ni byter adress glöm då ej att meddela detta till klubben. Då har Strävaren lättare att hitta hem till er.
/Styrelsen

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 20 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Försäkra hunden
Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK

Pulin Zala blev Best in Show
Välkommen till Stockholm Hundmässa
Eukanuba World Challenge är tillbaka
Kansliets öppettider i december
Hilda är Årets bragdhund 2018
Nytt nummer av Hundsport Special
Håll koll med protokoll – 4 nya