Ordförandens rader

Jag vill först passa på att tacka nya som gamla medlemmar för att ni kom till årets aktivitetsdag och rasutställning i Gränna i augusti, jag hoppas att få se er även nästa år i Gränna.

För fjärde året har vi nu firat vår egen DAG: Strävhåriga Foxterrierns dag den 19 oktober enligt vår nationella kalender! I år blev det allmän firning söndagen den 22 oktober över hela vårt land, från Luleå i Norr till Malmö i söder.De orter som anmäldes till klubben var: Luleå, Umeå, Karlskoga, Stockholm, Kristianstad och Malmö, ca 65 hundar med hussar och mattar deltog.

Nu närmar sig domarkonferensen i Malmö då vår ras skall granskas (se text nedan) 24-25 november och på söndagen äger årets Terrierderby rum på Malmömässan, där jag hoppas att få se många av er, med eller utan hund. Klubben kommer att ha en bemannad monter där vi visar hund, säljer kalendrar och raskompendier till mässpris.

Jag önskar er en skön höst!
Ann-Charlotte

Raskompendium

Det nya raskompendiet, godkänt av Svenska Kennelklubben och använt vid dommarkonferensen i Malmö nov-2017 finns nu att köpa.

Kompendiet innehåller komplett rasbeskrivning och många beskrivande bilder. Kompendiet kostar 100:-/st inklusive emballage och frakt.

Beställning görs enligt följande. Sätt in 100:- på kontonummer SHB 916645088 clearing 6875. Ange ditt namn och medlemsnummer som inbetalare.

För beställare utomlands gäller IBAN:SE6000 0000 0009 1664 5088, BIC:HANDSESS.

Vid frågor välkommen att kontakta Christina Boberg stravaren@boberg.nu.

Sammanställning av svar på hälsoenkät

Nedan kan ni läsa sammanställning utav svaren som kommit in på hälsoenkäten. Vi sänder ett stort tack till alla som svarat.

Sammanställning

Strävhåriga foxterrierdagen 2016

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Läs mer

Valpar till salu

Valpar väntas

Kennel Foxamore 2017 v-51
Kennel Crispy 2018 v-05
Kennel Quicken's 2018 v-3

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemmar!

Alla klubbens medlemmar får ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står dels på ert medlemskort men också i anslutning till er adress på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet.

De medlemmar som är sena med inbetalningen av medlemsavgiften kommer i fortsättningen att få tidigare nummer av Strävaren i samband med massutskick av "nästa" nummer. Nya medlemmar får självklart sin Strävare så snart de har gått med i klubben. /Styrelsen.

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

03-01 Manusstopp Strävaren
06-01 Manusstopp Strävaren
09-01 Manusstopp Strävaren
11-15 Manusstopp Strävaren

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 21 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK

Nya funktionärsregler i utställningsringen
Käck kuban klättrar på hundtoppen
Zinnia årets utställningshund 2017
Träffa SKK på MyDOG 4–7 januari
Hurra för årets eldsjälar!
Nyår betyder inte fest för alla
Håll koll med protokoll – 4 nya!