"Nu är det snart jul igen och nu är det snart jul igen...."

Trevliga julklappstips hittar ni i vår klubbshop till både stora och små.
Sköna tröjor, väskor, mössor etc., eller varför inte ett nytt förkläde?
Med en foxterrier på bröstet kommer julbaket gå som en dans!

Ordförandes rader

Så var det dags igen för några rader från mig uppe på skrivkammaren.

2 månader har gått sedan vår rasspecial, och vad har hänt? Vi har hunnit med ett par styrelsemöten där vi diskuterat vår och klubbens både närtid och framtid.

Lite närtidstankar är hur löser vi det med vår tidning då Andreas gör sitt sista nummer nu till jul. Styrelsen har även här lite tankar, men känner Du att Du skulle kunna komma med en hjälpande hand så välkommen att kontakta styrelsen.

Framtiden säger Du då? Ja det är ju som vanligt vår Rasspecial där det gäller att vara ute i god tid med planering av både aktiviteter samt domare. Finns det några önskemål om aktiviteter till den helgen hör gärna av Dig till undertecknad.

I en närmare framtid så ligger den återkommande hälsoenkäten, den kommer som bilaga till Strävaren nr.1 nästa år och kommer även att finnas på nätet via vår hemsida.

Annars rullar det på, bland annat kennelfullmäktige har genomförts i dagarna och rapporter därifrån kommer så snart vi fått deras protokoll.

Det var allt för nu!

OCH DU –
KOM IHÅG ATT DET ÄR MÖRKT PÅ MORGNAR OCH KVÄLLAR SÅ:
ANVÄND REFLEX BÅDE PÅ DIG OCH DIN HUND

VOFFVOFF
LARS

Fodersponsor Gränna 2021

Raskompendium

Det nya raskompendiet, godkänt av Svenska Kennelklubben och använt vid dommarkonferensen i Malmö nov-2017 finns nu att köpa.

Kompendiet innehåller komplett rasbeskrivning och många beskrivande bilder. Kompendiet kostar 100:-/st inklusive emballage och frakt.

Beställning görs enligt följande. Sätt in 100:- på kontonummer SHB 916645088 clearing 6875. Ange ditt namn och medlemsnummer som inbetalare.

För beställare utomlands gäller IBAN:SE6000 0000 0009 1664 5088, BIC:HANDSESS.

Vid frågor välkommen att kontakta Christina Boberg stravaren@boberg.nu.

Planerar du att para din tik – läs det här först!

Svenska Terrierklubben har, förutom berörd rasklubb delgivits nedanstående information från SKKs uppfödar- och kennelkonsulentkommitté, allt enligt uppdrag från Agneta Lönn på SKKs juridiska avdelning. Greppet att tillskriva klubbar eller uppfödare för en hel ras, med hög andel brott emot grundreglerna, har vi inte sett av tidigare och vi kan inte annat än att ställa oss bakom SKK/UKKs vädjan till en bättre efterlevnad av grundreglerna som nu riktas till jack russell. och strävhårig foxterrieruppfödare inom terriersfären. Androm till varnagel som man sade förr, ett varnande exempel för alla uppfödare att dra lärdom av.

Läs mer

Omplaceringar

Inga omplaceringar för tillfället.

Valpar till salu

Valpar väntas

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemmar!

Alla klubbens medlemmar får ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet.
De medlemmar som är sena med inbetalningen av medlemsavgiften kommer i fortsättningen att få tidigare nummer av Strävaren i samband med massutskick av "nästa" nummer. Nya medlemmar får självklart sin Strävare så snart de har gått med i klubben.
Om ni byter adress glöm då ej att meddela detta till klubben. Då har Strävaren lättare att hitta hem till er.
/Styrelsen

Klubbshop

Strävhåriga Foxterrierklubben har inlett ett samarbete med Jiteshop. Välkomna att beställa!

Läs mer

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan. Du får även tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren och styrelseprotokoll.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 19 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Försäkra hunden
Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK

Nu kan du registrera kliniska ED-fall
Håll koll med protokoll!
Ny rådgivningstjänst för SKKs uppfödare
Nya utställnings- & championatregler
Vi söker en driven projektledare!
Är du vår nya kommunikatör?
Svenska framgångar i hundsport