Ordförandens rader

En underbar maj månad går nu in i sommaren och vi vistas ute med våra Strävhår i skog och mark och även vid sjöar och kuster. Tänk på värmen och ha rikligt med vatten till era hundar samt håll dom svala! Kom också ihåg hur varmt det kan bli i en bil i solen!

I juni äger Norrlandsspecialen rum för 10:e gången och kommer inte tillbaka igen. Jag tackar Gunvor för alla år hon arrangerat träffen i Kråken.

Våra dagar i Gränna äger rum som vanligt helgen i vecka 34 (25-26 augusti). Jag hoppas på stort deltagande, mer om dagarna hittar du under aktiviteter/ kalendern här på hemsidan. Alla är välkomna!

Önskar er en riktigt skön sommar.
Ann-Charlotte

Raskompendium

Det nya raskompendiet, godkänt av Svenska Kennelklubben och använt vid dommarkonferensen i Malmö nov-2017 finns nu att köpa.

Kompendiet innehåller komplett rasbeskrivning och många beskrivande bilder. Kompendiet kostar 100:-/st inklusive emballage och frakt.

Beställning görs enligt följande. Sätt in 100:- på kontonummer SHB 916645088 clearing 6875. Ange ditt namn och medlemsnummer som inbetalare.

För beställare utomlands gäller IBAN:SE6000 0000 0009 1664 5088, BIC:HANDSESS.

Vid frågor välkommen att kontakta Christina Boberg stravaren@boberg.nu.

Strävhåriga foxterrierdagen

Läs vad som har hänt runt om i landet.


Läs mer

Valpar till salu

Leverans: 09-23 Kennel Syooris
Leverans: 09-26 Kennel Ferrostar
Leverans: 11-19 Kennel Crispy

Valpar väntas

Resultat från utställningar

Här kan du följa hur det går för våra Strävhår.

Läs mer

Bli medlem i klubben

Som medlem får du vår tidning STRÄVAREN i mars, juni, september och december. Du är också mycket välkommen att deltaga i olika aktiviteter som klubben anordnar. Du och din hund är mycket välkommna att deltaga i våra aktiviteter på RASSPECIALEN som vi anordnar varje år i augusti.

Läs mer

Medlemmar!

Alla klubbens medlemmar får ett nummer i vårt register. Medlemsnumret står på kuvertet som Strävaren skickas i. När Ni anmäler er till utställningar eller andra arrangemang i klubbens regi samt gör betalningar till klubben. Var vänliga att ange ert medlemsnummer det underlättar mycket för dem som administrerar vår verksamhet.

De medlemmar som är sena med inbetalningen av medlemsavgiften kommer i fortsättningen att få tidigare nummer av Strävaren i samband med massutskick av "nästa" nummer. Nya medlemmar får självklart sin Strävare så snart de har gått med i klubben. /Styrelsen.

Logga in

Välkommen att skapa ett konto för att få tillgång till att ladda upp bilder och dela dessa här på hemsidan samt tillgång till tidigare nummer av vår tidning Strävaren.

Logga in     Skapa konto

Kalendern

10-20 Foxpromenad Karlskoga
10-21 Foxpromenad Stockholm
10-21 Foxpromenad Skåne
10-21 Foxpromenad Göteborg
11-15 Manusstopp Strävaren

Läs mer

Nationell dag för Strävhårig Foxterrier

Den 19:e oktober 2014 runt om i landet samlades för första gången Foxterriers för att fira vår egna nationella dag.

Läs mer

Annonser

Uppfödare

Det finns för närvarande 20 uppfödare av strävhårig foxterrier. De är fördelade över hela landet se vår karta samt vår lista.

Läs mer

Trimguide

Om du trimmar Strävhårig foxterrier till utställning/vardags är du välkommen att finnas med i vår trimguide. Strävhåriga foxterrierklubben kan ej hållas ansvarig för gjorda trimningar.

Läs mer

Hundförsäkring

Nedan finner ni tips om försäkringar där ni kan jämföra mellan de olika försäkringsbolagen.

Hundförsäkring.SE
Hundförsäkring.NU

Senaste uppdateringar

Information från SKK
Strävhåriga Foxterriers egna dag
Nya styrelseprotokoll
Trimguiden
Läsvärt

Senaste nytt från SKK

Glöm inte bort eldsjälarna!
Med fokus på allmänna hundsporter
Leonberger får 200-analys
Framgångar i hoppklass på agility-VM
Collieutredningen har startat
Dags att välja tidning
Nu startar VM i agility